K.A.O.S


K.A.O.S


I 2006 var det en foreldregjeng av de unge skuespillerne i Teaterverkstedet Ganddal som bestemte seg for at nå var det på tide og komme frem fra kulisser, gryter, symaskiner og limpistoler for og starte sin egen «voksen» revygruppe.


Entusiasmen var stor så her var det bare og sette i gang. Dette har resulter i hele seks oppsetninger, fem revyer og en farse.


2006: En rød tråd

2007: Ikkje bare baren

2008: I parken

2009: Fritt vilt 13

2010: Bokhandleren i Kabula då (farse).

2013: Tikken - alle får stå

2015: Blå Lys


Gruppen fikk etter hvert navnet K.A.O.S. (Kreativ, Arrangement Og Show), og kaos er følelsen både vi i gruppen og ikke minst de stakkars instruktørene vi har hatt, også føler til tide. Men uansett kaos og mange sterke meninger så kommer er vi i mål når teppet går opp for generalprøve.


Gruppen består av seks jenter og fem gutter der ti står på senen. Vi har det utrolig kjekt og veldig sosialt, med fast seminartur hvert år samt at vi tok en lengre tur til Riga i 2011.


Til og med på dugnader har vi det kjekt. Julelysene i Langgata henger vi opp, vi driver kafeen BIÅ annen hver mandag for psykisk utviklingshemmede, vi driver pub på Ganddals dagen og serverer i bryllup og firmafester.


Når en nevner firmafester må det jo sies at det hender at vi stikker innom for en liten opptreden, om det er ønskelig!


Revisorrapport

Balanserapport

Resultatrapport